Sosyal Medya

Güncel

Meral Akşener’in acı günü

MHP eski Milletvekili Akşener’in ağabeyi Nihat Gürer, önceki gün hayatını kaybetti. Akşener, ağabeyinin tabutu başında büyük üzüntü yaşadı.



Meral AkÅŸenerin aÄŸabeyi topraÄŸa verildiMeral AkÅŸenerin aÄŸabeyi topraÄŸa verildiMeral AkÅŸenerin aÄŸabeyi topraÄŸa verildiMeral AkÅŸenerin aÄŸabeyi topraÄŸa verildi

MHP eski Milletvekili Meral AkÅŸener’in daha önce Kocaeli Ticaret Odası BaÅŸkanlığı ve MHP Ä°l BaÅŸkanlığı yapan aÄŸabeyi 69 yaşındaki Nihat Gürer önceki gün kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Nihat Gürer’in cenazesi Ä°stanbul’da bulunan özel bir hastaneden alınarak memleketi Ä°zmit’e getirildi. Ä°kindi vakti Ä°zmit Fevziye Camisi’nde kılınan cenaze namazına Sinan OÄŸan, Koray Aydın, Kocaeli BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ä°brahim KaraosmanoÄŸlu, Ä°zmit Belediye BaÅŸkanı Nevzat DoÄŸan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, Merkez Bankası eski BaÅŸkanı DurmuÅŸ Yılmaz, MHP eski Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Cengiz Sarıbay, MHP Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Aydın Ãœnlü, Gürer’in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Meral AkÅŸener cenaze öncesi caminin önünde bulunan bir restoranda taziyeleri kabul etti. AkÅŸener gelmeden önce taziyelerin kabul edileceÄŸi restoranda polisler tarafından önlem amaçlı arama yapıldı. Fevziye Camisi’nin etrafında da güvenlik önlemleri alındı. Meral AkÅŸener’e taziyelerini iletmek isteyenler restoranın önünde toplandı. Meral AkÅŸener daha sonra caminin bahçesine geçerek burada da taziyeleri kabul ederken, izdiham yaÅŸandı.

Meral Akşener ağabeyinin tabutu başında dua okurken, başını tabutun üzerine koyarken büyük üzüntü yaşadı.

Nihat Gürer’in tabutunu Sinan OÄŸan, Lütfü Türkkan ve yakınları omuzlayarak cenaze aracına taşıdı. Nihat Gürer’in cenazesi GündoÄŸdu Aile Kabristanlığı’nda topraÄŸa verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.